Mediatraining voor nieuwe colleges

Veilig trainen in tijden van Covid-19

Fysieke trainingen
Brain Box heeft in de lesruimtes en studio’s maatregelen genomen in lijn met de COVID-19 adviezen van het RIVM. Je kunt dus met een gerust hart een training volgen: bij ons in Hilversum, of op locatie.

Online trainingen
Een mediatraining, presentatie­training of pitch­training online volgen. Individueel, of met maximaal twee collega’s, in een sessie van 3 uren. Zodat je vanuit huis of kantoor ook nu goed bent voorbereid op mediacontacten of een presentatie. 

Meer weten? Je kunt ons 24/7 bereiken 035 – 628 18 70

1½ METER mediatraining en presentatietraining

Onze studio’s, apparatuur en lesruimtes zijn aangepast en we houden de groepen beperkt tot maximaal 3 deelnemers. Ondanks alle technische online mogelijkheden gaat er niets boven de real-life ervaring van een fysieke training bij ons in Hilversum. De spanning van het staan voor een camera in een echte studio, of bij het spreken voor een (klein) publiek komt dan het meest overeen met de praktijk.

Ervaren journalisten en presentatoren leren je effectief, kort en bondig het woord te voeren. En helpen je met de juiste houding, de juiste toon, de gezonde spanning vooraf en tijdens je optreden. Zodat je ontspannen en met zelfvertrouwen de media te woord staat of een presentatie geeft.

Brainbox training

ONLINE mediatraining en presentatietraining

Is je team vanwege de COVID-19 maatregelen verspreid over verschillende locaties, of zijn er andere redenen waardoor je niet naar Hilversum kunt komen? Maar wil je toch goed voorbereid zijn op een (mogelijk) persmoment, of een belangrijke presentatie? Volg dan een online training bij Brain Box.

Via een beveiligde verbinding log je kosteloos in op onze online set, waar dan ook ter wereld. Het enige dat je nodig hebt is een laptop of GSM met een webcam. Net als in de normale trainingen oefen je met allerlei presentaties en/of interviews en wordt elke oefening opgenomen en samen teruggekeken en geanalyseerd.

Scroll naar boven

Om deze website goed te laten werken maken we gebruik van cookies.